jueves, 11 de diciembre de 2014

Jornades Municipalistes per la capital de la República Catalana #AraBosch 11 de decembre del 2014


La jornada a començat més tard dels 18:30 era plè de gom a gom i la gent estava a la espectativa del que diria. Ha obert l'acta la presentadora de Tv3 XANTAL LLAVINA 

By: Alicia García

 

 presentant al president d'ERC ha dit unes paraules presentant a Alfred Bosch als municipals:


"L'alcalde de Barcelona és el millor que podem tindre,és el millor ambaixador del món.
Tots dos són historiadors  Alfred Bosch de Africa i Junqueres de Àsia i professors d'Universitat, tots dos ens complementen, ha dit Junqueres...Han arrivat a la política per assolir i ajudar. Junqueres va començar a la política com regidor i Alfred Bosch va començar implicanse a la temàtica dels consultes.
Tenen presse per que cuand sigui tot endreçat ,tornaràn als seus llocs de feina de avans ,sen professors a la Universitat. La gent està patin i per aixó, corre pressa, hem de endreçarlo ràpidament. Els mesos que venen seràn intensos, no perdem aquesta oportunitat, ja que, tenim les eines per aconseguirho, ha dit Junqueres"

 vídeo de l'entrada a les Coxteres de Sants - Barcelona
                                             Alberd i Oriol

 

Oriol Junqueres presenta a Alfred Bosch





Comença la presentadora presentan a Alfred Bosch amb un fort aplaudiment de la gent estava a l'acta.
És veu petit i l'hora gegant perque veu la força de tota la ciudadania, vol una ciutat republicana, lliure , ciutat capital de la Republica Catalana, amb els Jocs Ol.limpics ens van fer grans al món , la van possar maca.
XANTAL LLAVINA presenta a Oriol Carbonell junt amb Alfred Bosch van trevallar junts eren molt joves diu Oriol es un gran gestor per arreglar problemes, és un home de acció, d'ideas,conjunt al pare d'Oriol Carbonell van construir la Barcelona que és ara.
Va ser corresponsal de guerra del Liban i al Extrem Orient diu que li va anar molt bé en situacions extrems va adonarse que encare que vivien al límit amb guerra ,el poder que te la vida ho sopera tot.
Voldria ser recordad com l'alcalde dels consulteses ,es la millor manera per pendre decisions col.lectivament.

Cliqueu al enllaç  : vídeo de Alfred Bosch 

video anecdota



Barcelona te nom de dona magnetica,molt intel.ligenta, trevalladora , tothom la vol coneiçe, ella vol trovar la pau interior:" mentres ni hagi gent desnomada,aturada i ni hagin grans diferències entre barris, no la trovarà i ella se la  mareix, perque Barcelona ,es una gran ciutat ".
S'ha de lluitar per aconseguirho.




 Que podrem fer en el tema feina? No és fàcil diu Alberd Bosch, tenim un problema d'atur segons els estadístiques.
Hem de fer i funcionarà i estic molt segur que aixó funcionarà ,perque ho van fer amb els jocs Ol.limpics.
És pot fer un consorci a Barcelona i perque estem obligats és el punt clau i ens toca i l'hem de enfrontar.
Tindriem embajades , ministeris, oficines de empreses,més trevalladors públics,molts més recursos,Barcelona és una capital mancada per que no te un  Estat, ara si fos una capital d'Estat canviarien els coses.




Video de preguntes i dubtes: "sobre l'atur i diferencia social que ni ha a Barcelona, preocupació dels pensionistes,turisme, corrupció... "

qui digui que els trevalladors de la sanitat publica no trevalla prou bé? li trenco la cara.
Que ha desaparegut de Barcelona?
Els sabaters, vidres grans reciclators......
Elque volem es proclamà una Barcelona Republicana
una gent que volen trevallar, una capital de de bo del benestar, la capital del talen i del exit...


Cliqueu enllaç : Video
Ho farem per ells per els que ja no estàn, per el pare, tu que vas fer per Catalunya?
 ens demanaran comptes ...jo i era ...ho farem per nosaltres ..per els que estan dintre i fora de la sala.. Perque son patriotes...estiman el seu carrer al seu barri..No pots ser patriota de pais  si no ets patriota de de barri i carreri de la gent de la  mateixa manera que com es pot estimar  de veritat si no estimes als fills , al barri el carrer.
Amb quines ideas ho farem aixo?
Tenim  la esquerra en el cor,dels pancaires ,de la gent que té plans, projectes...volem transformar i millorar aquesta ciutat, no ens volem deprimir, volem viure en il.lusió..aquestes son les nostres propostes.Hem de anar junts


Volem fer historia , nosaltres som el somni...




També han assistit a la presentació de Bosch els exmembres del PSC, Fabian Mohedano i Toni Comín, Ana Alcocer i Eduardo Reyes (Súmate), el regidor del PSC, David Escudé, el regidor de CiU, Jordi Martí, Carles Manjon (NECat), Manel López (Procés Constituent) i Ferran Civit (ANC).





"Va ser un acta amb molt de caliu encare que les imatges siguin de baixa cualitat reflexa el sentiment i el que uns homes podem fer si existeix estimació verdadera a la terra "
Si van aconseguir transformar una ciutat grisa també podrem transformarla en un nou Pais industrialment tecnológic com ho es Seul, Japó...

Mès informació clican el enllaç:Alfred Bosch Volem construir Barcelona republicana














1 comentario:

  1. He de dir que ara estem en portes de les municipals i la veritat es juga molt, se ha vist que volen pactar amb Podemos, esquerres, no sé...es juga molt i millor pactar amb tots els partits soberanístes que anan pactan amb el càncer que es s'alimenta de la sang de Catalunya...tots els catalans hauriem de votar a partis independentiste ,tan sols així tindrem la suficient força per declarà la DUI

    ResponderEliminar