miércoles, 14 de enero de 2015

El disguts que ens va donar el nostre president Artur Mas

No hi ha dubte que la gran notícia va ser la d'ahir quan el nostre president de la Generalitat va transmetre publicamente que preferia posar dada per l'11 de setembre el termini per les pleblicitarias...

Però com?.. no és mes correcte fer-les al març? ...abans de les municipals? per després... serà tard si ho fa amb aquesta dada, se la jugan!!!...seguidament va passar a parlar-nos dels balanços de l'ultim any de quant ha pujat l'ocupació , el PIRMI, etc. etc.al Parlament.
No ho entenc, si aquest any ha estat un veritable desastre, en ocupació i no parlem de la PIRMI,amb les retallades no arriba ni per a l'esmorzar. Lamentable decepció s'ha portat tots els catalans que esperaven amb anhel la dada per a aquesta primavera.
Al final deuré donar la raó a Junqueres, no és més correcte tirar pel dret i centrar-se a arribar un acord i fer les plebliscitarias per declarar després la DUI al Parlament?
Aquest mitj dia agrupacions independentistes s'han reunit davant de la Plaça de Sant Jaume per protestar per les declaracions que va fer ahir el nostre president

Aquesta mateixa tarda Artur Mas es reuneiç amb Oriol Junqueres, Carmen Forcadell, Muriel Bertran , Asociacion de municipis independentistes, s'han reunit en la Generalitat...per arribar a un acord...



Ha finalitzat la reunió i amb mutisme acinétic absolut no han dit gens als mitjans de comunicació rès, esperem que demà digui alguna cosa el senyor Mas sobre aquest tema, sobre la reunió i la decisió que ha pres sobre dada.Esperem que no es converteixi en fum...i puguem celebrar les eleccions per a aquesta primavera.
Només l'ANC en les xarxas socials estan fent el màxim esforç possible per conciencar al fet que s'arribi a un acord al més aviat posible, com ahir a Girona. La CUP vol portar al carrer assemblees para en poble, a veure si entre tots aconseguim el nostre propòsit fer del nostre pais, un pais independent .

E-NOTICIES De guàrdia a Palau 

vilaweb: Comença la transcendent reunió entre Mas i Junqueras


Juntament amb els representants d'ANC, Òmnium i l'AMI 




Per fí aquest vespre  desprès de la reunió han arrivat a un acord , ja tenim dada, 27 de setembre , tenim molta feina per fer ,molt trevall per convença als indecisos ,tindrem les municipals i un planing per canviar la nostre ciutat, fer una anella que envoltarà la ciutat de Barcelona que donarà feina amb nova industria si guanya les municipals Alferd Bosch ... Feu una ullada al post ...esperem que amb seny, trevall, i assamblea per convença als indecissos ho aconseguirem.

                                            Carme Forcadell dona el comunicat de la dada

Acord sellat amb una agafada de mans de Oriol Junqueres i Artur Mas   By: Albano-Dante Fachi's

8 al dia amb Josep Cuní:  

                                                            Pilar Rahola: “S’ha imposat el seny del darrer temps”

 

 


No falla. Si para el ABC es malo, es que es bueno. P'alante, no? #27S2015 "#EnLaBuenaDirección"

No hay comentarios:

Publicar un comentario