miércoles, 4 de marzo de 2015

El ridícul de l'alcaldessa de València Rita Barberà. 'El valoret que gasta'

Sembla mentira que l' alcaldesa Rita Barbarà parli amb   tan poca fluideça de la llengua valenciana, al vídeo es pot escoltar la mancança de pronunciació i la gran imaginació de expressió cuan un no domina la seva llengua valenciana, lo pitjor no va ser aixó,lo pitjor va ser la burla que va fer el poble valencià que era al Ajuntament de Valencia ,claman: Rita fora!!! .

 

 



                                           Recoperat un vídeo  pero han tret el que feia la burla 



 Denota prepotència amb alebosia , sense cap por fa la burla fen' la pipa'.
Està clà i sap amb llenguatge gestual que el seu poble no la vol i tant li fot si no la volen perque a Valencia ja savem qui mana , es una prolongació de la capital de Madrid que inclou un trocet del Mediterrani.  



Quina pena en fan els valencians visquen amb la espanya profunda tan al voltan, se lis espera gran força , empenta i ganes de volguer a tornar a ser un poble amb la seva identitat , llengua..encare que, en gran pena es veu que no son malloria com els germans del nord . Espero que a les municipals poguin remontar i desfer el engrenatge que lis han fet desde Madrid i poguin respirar aire net no bifiat corrupta com ara estan respiran.



Sembla mentida que l' alcaldessa Rita Barbarà parli amb tan poca fluideça de la llengua valenciana. Al vídeo és pot escoltar la mancança de pronunciació i la gran imaginació de expressió a falta de saver sa llengua, fen barbarismes castellans cuan un no domina la seva llengua valenciana, el pitjor no va ser aixó,el pitjor va ser la burla que va fer el poble valencià que era al'Ajuntament de València ,clamen: Rita fora!!! . Denota prepotència amb alebosia , sense cap podor, fa  la burla fen' la pipa'.
Està clà i fen llenguatge gestual, que el seu poble no la vol, i tant li fot si no la volen ,perque a València ja savem qui raja , és una prolongació de la capital de Madrid que inclou un trocet del Mediterrani.



  Desprès del ridícul ,va demanar disculpes amb llengua castellana  peró el mal ja es va fer i lo pitjor, es el que va fer al públic valencià,els va insultar amb llenguatge no verval que se entent perfectament, sap que no la volen .


    El vídeo que no se veu i que l'alcaldessa Rita Barbarà amb llenguatge gestual denota la poca empatia vers a la seva ciutat , perfectament sap que el seu poble no la vol.



Aquesta dona se ha equivocat de professió hauria de dicarse a cantar ho fà força bé ara la lletra es patética i sense sentit 'El caloret del hivern?' Ser alcaldessa se li ha pujat al cap i ja no sap el que es diu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario