domingo, 1 de marzo de 2015

Manifestació ahir als jardinets de Gracia #Gràcia Prou hotels 28F

Ahir es van aplegar un grup de un miler de manifestants per reclamar i fer sentir la seva veu en contra del model turístic actual . 








   



                                                           Al carrer Major de Gràcia


                                                        Clam a la plaça del Sol de Gràcia


Tras el recorregut se han fet clams i han fet pintades encontre del model turistic als hotels del voltan , al mitg del trajecta han ocupat un edifici on havia de anar un nou hotel al barri.




L'inmoble, a la plaça del Sol, es vol destinar a gestionar problemes d'habitatge.
Segons l'Agencia Catalana de Notícies , membres de la plataforma " Gràcia on vas?" i l'Asamblea de la Vila de Gràcia han ocupat aquet dissabte un edifici situat al nùmero 23  de la plaça del Sol de Barcelona , on s'havia de construir un hotel. Aquet inmoble del barri de Gràcia es vol destinar a gestionar problemes d'habitatge del barri. El local va ser ocupat desprès d'una manifestació contra el model turístic de Gràcia que portava per lema " Gràcia no està en venda".


 El nou espai , que s'ha batejat amb el nom d'Oficina per l'Habitatge de Gràcia , vol ser un espai de trobada per a les persones amb problemes per pagar el lloguer, la hipoteca o les factures de subministrament i preten denunciar la inacció dels governs municipals i autonòmic.

                                                  Pintades a diversos hotels del voltant de Gracia



No hay comentarios:

Publicar un comentario