sábado, 25 de julio de 2015

27è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana


Ha fet un repàs de la seva vida i de l'historia com bon professor d'història que és de com anat el procès,fins ara, amb un dialeg serè, ferm a dit als oiens a la sala de l'acta: Nosaltres ens tenim a nosaltres mateixos i rès mès, importantissim , per el que representem a Europa.

Que la majoria de la gent es senti convidada. Si no és així, no passa,  rès a dit, ara hi son coprotagonistes de aquet fet historic.


Ens ha tocat jugar aquet paper moltes vegades a l'historia, ja els hem viscuts aquets moments . Nosaltres som incombustibles.
Junqueras, que ha avalat amb a la seva intervenció la llista Junts pel Sí, ha recordat que  tant legítim és, ser-ne part com no. "Són tant  amics nostres els que hi són com els que no hi són", ha afegit sense citar directament ICV.


El "repte molt immediat" del 27-S -"ens ho estem jugant gairebé tot o tot"- farà necessària "molta gent que no comparteix la proposta de la qual som coprotagonistes". L'hora s'apropa i hem de fer el possible e impossible per guanyarla, farà que s'obri la porta a altres portes ....i  guanyarem!!!


                                       Video integri del 27è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana





"Tohom som dintre per poguer ser part de l'historia que construirem entre tots, amb tota l'estimació com fa un pare i una mare devant el seu fill acavat de neiçe, ho farem possible per axecar Catalunya , el mal que han fet de tant expol.li que ens ha devilitat durant 300 anys, és per aixó que ho hem de fer entre tots , necesitem qui no comparteiç  aquet moment que sàpiguen que són coprotagonistes dels que si ho són . "


 Mès informació clican Aqui


No hay comentarios:

Publicar un comentario