domingo, 17 de abril de 2016

Assamblea Nacional de Catalunya reunió a Manresa 17 d'abril de 2016

Sanchez president el ANC ha dit:
"La independència serà amb urnes o amb el mandat del 27-S"
Manresa. Diumenge, 17 d'abril de 2016

cliqueu aquí tros de video que diu: "que nos os tremoli les cames"





El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha advertit el Govern i el Parlament que no hi ha marxa enrere i que si la independència no es materialitza a través de les urnes, “ho farem amb el mandat democràtic que emana del 27-S”. Per això ha demanat fermesa al Govern: “Us demanem que no us tremolin les cames. No es tracta d’escenificar acords sinó de portar-los a la pràctica quan toqui”.



Inhabilitació, desobediència

Sànchez pronostica que l’ofensiva del govern espanyol serà intensa en els pròxims mesos i, en aquest sentit, ha demanat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que no defalleixin. “Si arriba la inhabilitació o la suspensió per silenciar el Parlament, et demanem que l’endemà entris a la cambra amb la dignitat que representen les institucions catalanes i obris la propera sessió”, ha exigi 




La percepció és que el govern espanyol intensificarà la pressió en “aquest últim tram del camí”. El president de l'ANC ha demanat que no s’abaixi la guàrdia: “Arribem al temps de descompte on es guanya o es perd el partit. L’Estat espanyol no ens pot guanyar la partida que ja hem guanyat a les urnes i al carrer”, ha assenyalat.

Es evident que el govern d'Espanya no es quedarà quiet a partir d'ara es veu vindre moviment i hem de preveure tot el que pugui passar. Se ha de esta seré, ferm en plena convicció de lo que estem defençan es lo que vol el poble de Catalunya. Es evident que Espanya ni cuida al al seu poble ni respecta als més desprotegits clara evidència va surtit la setmana pasada amb la llei de proteccio energètica als mès necesitats. "qui no vela al que més ho necesita no vela a la ciudadania. 

                                                             cliqueu per veure el vídeo 




Missatge al govern espanyol

Sànchez ha remarcat que el govern espanyol no els fa por. En referència als processos judicials oberts a regidors i diputats ha afirmat que l’ANC serà al seu costat i ha advertit que això no aturarà el procés: “Si algú creu que amb la repressió ens aturarà, és que no ens coneix”.
                                


           
Gran dia!                         
                    


Es evident que tenim suficients proves a la mà com per desobeîr , un govern central que possa pals al camí no pot ser bo per els ciudadans de Catalunya.

Unitat
Sànchez també ha aprofitat la seva intervenció per desmentir els rumors de divisió en el si del secretariat. Segons el president de l’Assemblea, aquests atacs no estan fonamentats i només busquen debilitar l’entitat. “Ni estem arruïnats, ni enfrontats, ni dividits. Quan sortim d’aquest pavelló els seguirem demostrant que som una única Assemblea amb un únic full de ruta”, ha exclamat.

“Ho tenim tot guanyat, no ens equivoquem”, ha dit per acabar.




Es evident que si un poble esta unit la força la tenim a les mans i es per aixó que guanyarem  perque les proves del deshonor del nostre poble es clara evidència de assetjament amb alebossia amb una crueldat que no es pot aguantar per molt de temps.


"La que hauria de ser l’última Assemblea General de l’ANC en la Catalunya autonòmica, segons el nou full de ruta aprovat ahir i certificat per boca del propi president, les eleccions plebiscitàries del passat 27S es van guanyar: “el 27S vam guanyar el plebiscit”. La majoria del SÍ va guanyar a la majoria del NO, ben clar."



No hay comentarios:

Publicar un comentario