domingo, 15 de mayo de 2016

El monòleg censurat sobre la reialesa, 1994 (VOSE)



Repassant per l'hemeroteca de tv3 penjat al youtuve m'he trovat en aquesta tertútila del escriptor Quim Monzó del 24 de decembre del 2014 deixo el que va explicar d'una manera humoristicament Monzoniana aquet video curios i divertit.

article: Alicia Garcia


Que poc sàvia el que vendria amb el escàndol de el rei Juan Carlos i Corina, de la infanta Cristina amb el seu espòs Urdangarín i de Felipe VI el breu  el breu amb la seva esposa Leticia , em pregunto jo, que hagués explicat en l'actualitat si tingués l'oportunitat de tornar fer una tertúlia ?




                                             el vídeo tertulia que va ser viral


Dec 24, 2007
Ara en versió subtitulada, "El treball de la reialesa", el monòleg de l'escriptor Quim Monzó que va portar enormes conseqüències al seu moment. La Casa Real va expressar la seva protesta oficial per les "opinions ofensives" abocades contra la corona al programa; es va donar per fet que la protesta es referia en particular al monòleg de Monzó, a més de la imatge de la infanta Elena al fons del decorat, que era habitual al programa. Uns dies més tard de la tempesta política i periodística que va causar la protesta real, Monzó anava a ser el convidat de "El pitjor.






No hay comentarios:

Publicar un comentario