lunes, 30 de mayo de 2016

Europa està que crema, un periodista en coma irreversible tras una granada de mà de un policia a Paris.


 Un jove periodista de 28 anys d'edat fen el seu  treball  com a fotograf periodístic, va quedar greument ferit en estat en coma al hostipal de l'Unitat de Reanimació Neurològica de la Pitié-Salpêtrière a Paris , amb danys celebrales, després d'una protesta contra la reforma laboral.




El periodista va rebre un impacte brutal d'un policia, al llançar una granada, però el pitjor, és la censura en què estem nosaltres vivint a Espanya. Els mitjans de comunicació no ens informen de la gravetat en què s'està vivint en aquest moment en Fracia, i en general Europa, on estem tots ficats.



En aquesta imatge publicada a Internet, veiem la resposta de la companyia policia estar preparat per llançar una granada de désencerclement.
(Twitter / @ GazarLoic.)








Hospital la Pitié-Salpêtrière a Paris


Com dic a la capçalera "Europa està que crema", ¿qui serà el valent que arregli el problema?
És clar que, o canviem la manera d'enfocar la societat o ens portaran a un carreró sense sortida.
Noves estructures falten, lleis que protegeixin al ciutadà, si no Europa s'enfonsarà com el Titànic en les profunditats de l'Oceà. Aires nous han de néixer  perquè el sistema no esclati. 
¿Qui ho solucionarà? ... 
Aquesta és la pregunta del milió.
 A les nostres mans està el resoldre-ho.



traducció de la noticia de Le Parisien

Esdeveniments: Família parisenca ferits rebut Beauvau
  Cazeneuve ahir va conèixer a la família del Sr. Romain greument ferit dijous en el marc de la processó de París per una granada.

Dos dies després que va ser greument ferit després de la dissolució de la manifestació contra la llei de treball a París, un jove de 28 anys era encara ahir a la nit, en un estat preocupant.


Immers en un coma artificial a la unitat de cures intensives de neurocirurgia de la Pitié-Salpêtrière (París XIII), Romain D. va ser rescatat la nit de dijous, mentre que una magrana désencerclement, tirat per un policia de resposta de l'empresa (IC) de la prefectura de policia de París, havia explotat als seus peus.
Ahir al matí, els seus pares i la seva germana gran es van rebre Place Beauvau, el Ministeri de l'Interior per Bernard Cazeneuve. El ministre va estar acompanyat pel Comissionat de Policia Michel Cadot i Director de la Inspecció General de la Policia Nacional (RICG), fonts policials, Marie-France Moneger Guyomarc'h. "Bernard Cazeneuve era educat, atent i preocupat, diu que un familiar proper de la víctima. S'estan realitzant investigacions per determinar les circumstàncies precises en què [Romain D.] va resultar ferit. Vostè ha d'entendre com podia ser colpejat al cap per una explosió (nota: la runa que volen) que la magrana désencerclement. "
La policia va recuperar la càmera GoPro víctima

Portar una càmera GoPro al voltant del seu coll, D. Romà, que està destinat per a la carrera d'actor després d'assistir al Cours Florent, i ha muntat una empresa d'esdeveniments, va ser filmat per diversos manifestants com ell va haver de caure a terra. Seriosament lesionat, pateix de depressió del crani. La cirurgia d'emergència per permetre que l'hematoma que es va formar en què es desplomin lòbul temporal, que podria patir greus conseqüències. "Els metges parlen de risc molt greu de afàsia (problemes de comprensió i expressió), diu la mateixa font. Hem d'esperar tres dies per veure com evoluciona el seu estat. Ja s'ha sotmès a una cirurgia major i 3 escàners. "Impulsat per" un interès en la política i els assumptes públics ", d'acord a la seva fi, Sr. Romain, desconegut per la policia, es trobava a la cantonada de la rue Général-Niessel i el Cours de Vincennes (XX) lorqu'un policia CI va llançar la magrana a ell abans que mira lluny. Això és el que mostren les imatges a Internet, en la nit de dijous a diversos testimonis que van filmar l'escena. Dues investigacions, una administratius provocat a petició de Cazeneuve, l'altre tribunal pels fiscals a París, tots dos assignats a la RICG, estan en curs. Ahir, la policia va recuperar la càmera GoPro víctima. El seu funcionament està en marxa.




Altres noticies referents sobre la protesta laboral.


EN FRANCIA COBRAN EL DOBLE PORQUE TIENEN EL DOBLE DE HUEVOS Y DE OVARIOS





No hay comentarios:

Publicar un comentario