jueves, 26 de mayo de 2016

La importància de votar, per qui sigui.... però votar! Partis Soberanistas per la República a Cataunya

La gent amb tot el desencantament cap a la corrupció cap al govierno de Espanya té rebuig, lògic és cansada de tant vot, es pregunta: para què?



Van a sortir els de sempre, aquest és l'engany. El que no sap la gent és que som tots nosaltres qui podem fer realitat un canvi. Ara ja sabem els qui són els culpables que no vagi bé tota la societat, el PP amb tan sol 4 anys en la política han destruït a marxes forçades tota seguretat: lleis que emparaven al treballador, la sanitat pública , el treball cada vegada està més insegur i és de curta durada, la sanitat pública privatitzant-la, l'ensenyament i tantes coses necessàries en una societat sana.

Molta gent ha estat desnonada per no poder pagar la hipoteca de les seves cases, cada vegada es veuen o s'escolta que hi ha suïcidis en el metre a la meva ciutat com podria ser a Milà o cualsevol part de Europa : Barcelona dia si , dia tambien es  para  la circulació del metro perquè hi ha gent que es tira a les vies.

                                                 Cliqueu aqui Per veure la trista noticia 




Què fer?
Està a la teva mà, la teva sí, no saps la força que tens, encara que la teva  força, no ho creguis ,els polítics no tots, tenen molta por, els honrats que volen arreglar les coses,  sí,  no els que caminen lluitant per NO canviar-les. Actualment tenen por i ....¿Perquè?, Perquè s'està destapant tot , les xarxes socials en la actalidad treballen per a aquest nou canvi, es un exercit anònim. 

Un renaixement de la nostra societat que camina corrupta, malalta, amb lleis que no ajuden, si no impedeixen ,que una societat sana reneixi.
 Hi ha una dita : " qui controla els fils es fa amo dels seus desitjos"


Per això és importande el teu vot, no deixis que guanyin . Una Republica a Catalunya ens donarà tot el que abans no ens donava Madrid, perquè? Doncs, us dire, si tenim un pastís que cal repartir si som molts ens portarem al plat un bon tros? No, veritat? Doncs aquest exemple, ja diu molt l'exemple del pastís, del perquè cal votar per anar a Madrid el 26J .

Hem d'asseure'ns el major numero de partits sobiranistes per fer callar a qui des d'en l'actualitat reparteix aquest pastís. Nosaltres votem ja el 27S decidim la nostra destinació sí a nuesta Independéncia de l'estat de Espanya i que desitgem un nou Estat Català.

 Però el camí àdhuc és i hem d'o pactar o fer sentir a Madrid nostra lluita , fer sentir que és el que el nostre poble vol i això s'ha de fer bé mitjançant el diàleg mitjançant un vot democràtic portarem una gran quantitat de gent a Madrid des de: València, Les Illes Balears, Catalunya tots estan units a un sol canvi.

Tots els parlants catalans ens farem escoltar,  sí, i és llavors quan aconseguirem desconnectar SI SOM MAYORIA, si el nostre vot és per a partits: SOBIRANISTES.
Hem d'aconseguir en la marena que sigui possible la mayoria o tres quartes parts de cadires i no deixar de votar doncs si la teva no votes dónes motiu al fet que tota la nostra lluita no troba servit de res.

                  Deixo un vídeo de la importància de votar



                       Encare que es un video latino americà explica molt bé la seva importància 



No hay comentarios:

Publicar un comentario