lunes, 30 de mayo de 2016

Rovira: "Treballem perquè la CUP pugui aprovar els pressupostos"


Marta Rovira, secretària general d'ERC i portaveu del grup parlamentari de Junts pel Sí, ha manifestat que hi ha marge d'acord pels pressupostos, que els comptes permeten una mica de millora en l'àmbit social i que el seu soci preferent per aprovar-els és la CUP.



                                            cliqueu aquí per veure vídeo sencer



El clam de ahir a la manifestació:"Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real ,Marta diu:"

Catalunya no te competencies i a la Constitucio Espanyola  no diu que tingui competencies"...llavors...



Hem de lluitar per ferho realitat, hem de lluitar i continuar trevallan , sense permís, fins ¿cuan?..¿2 o 3 anys que surt la sentència?,hem de desobeïr i ferho possible.

 Nosaltres hem de lluitar per millorar els drets socials, fen reunions, negociacions promoven al diàleg, se ha de ser vist amb positiu,, no tenim presupostos, per aixó, hem de ser positius. 

Se ha de trevallar através del país. Es tracta de veure quines prioritats tenim amb la CUP. Se ha de presentat uns presupostos per arrivar a la taula, al parlament. Se ha de estudiar que es millor, se estudiaran durant una setmana, les negociacions amb la CUP, ja se han presentat amb la CUP. Aquest presopostos eren necesaris,  dotar a les mitjanes  i petites empreses, foment de ocupació, sector públic, desenvolupamen i recerca, aixó se implicarà una millorar per les dades macroeconómics del pais. Es evidentment, ni a un equip que jà se han vist amb la CUP , esten en un inici de negociacions.




Crec que sí, ho veiem bé, la negociació no es tan sols amb la CUP, si no amb tot el govern. Crec que ha de ser així tot el procés de legislatura, crec que es de gran riquesa .
Es  necesari un acord  , no vui que es contempli que la CUP  han incomplert el acord  que van firmar ,per que crec que es possible  , ens hem compromés, crec que el acord es possible amb la CUP.
La movilitzacio  social es per la gent que més pateix en aquet país, aixó se ha trevallar per aquet pais, aixó no se aturat tenim marge per ferho .



Crec que se hauria de retirar el monument franquista de Tortosa ¿no se ha de preguntar al poble? Es retira i punt, "tots els vestigis franquistes se han de retirar", fora, fora, a dit.



Ja que no ens lo fan fàcil el govern de Madrid, 
Marta Rovira acava amb un frase que li encanta dien diu: 
" No mès aconseguiem fer possible intentan una i altre vegada lo impossible"

No hay comentarios:

Publicar un comentario