domingo, 29 de mayo de 2016

Santiago Vidal a la manifestació :"Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real"


Aquet mig dia se ha fet una manifestació reinvindican "Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real"

                                                         



 Santiago Vidal, junt amb la senadora Mirella Cortès i l'Adriana Delgado, diputada al Parlament,  ens explica el perqué es aquí


Els drets socials son el puntal bàsic de cualsevol  societat democràtica.

 Nosaltres tenim molt clà Esquerra Republicana, que no es pot separar el fet nacional

amb les revindicacions dels drets socials.

Les coses no les tenim molt  fiables, i per tant revindico els fets, que  tanta gent  avui  haguin vingut  a protestar al Tribunal Constitucional per el seu paper tan antidemocratic i social.

                                               Cliqueu aquí per veure el vídeo del facebook 




Rufián: 'No demanarem permís mai més per fer lleis que ajudin els nostres ciutadans; construïm la República'

El cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha encapçalat una delegació del partit que ha participat a la manifestació 'Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real', amb què milers de persones han protestat contra les ingerències del Tribunal Constitucional a les lleis aprovades pel Parlament per pal·liar les desigualtats.

"Tot el que tenim, tot el que hem tingut i tot el que tindrem ho ha guanyat la gent al carrer. I per això avui, i després de 40 anys intentant canviar l'Estat, demanant permís per fer una llei d’igualtat i una llei contra la pobresa energètica, intentant ser el que volem ser davant d’una urna, avui més que mai diem que no demanarem permís mai més.

No plantegem un canvi que demani permís al PP, al PSOE ni a C’s. Nosaltres som fidels al mandat popular i majoritari per la futura República Catalana. Estem aquí per dir que volem un país nou"

"Estic convençut que si la CUP va aprovar uns pressupostos amb Colau i Collboni a l'Ajuntament de Barcelona també aprovarà els pressupostos del Govern Puigdemont- Junqueras. Els catalans portem la negociació a l’ADN i estic convençut que ens en sortirem un cop més" 

"Estem en temps de negociació. Segur que aprovar pressupostos és millor que mantenir-se en pròrroga. És bo que el Parlament pugui debatre i perfeccionar els pressupostos, amb l’empatia i l’esforç de tothom".  

No hay comentarios:

Publicar un comentario