miércoles, 8 de junio de 2016

Homenatge a un independentista. Dr.Badia Margarit, soci d’Honor d’Ara o Mai. El recordem demanant la unitat vers l'Independència de Catalunya



Tots units per un sol objectiu: IN-DE-PEN-DÈN-CIA!!!


Aquest vídeo és l'ànima que hem de tindre no defallir, companys. Encare que hagi hagut aquesta tarda un trasbals per no arribar a un acord pels pressupostos entre la CUP i Junts per Si, tinc l'esperança de què tenim un camí traçat per més entrebancs que és posin arribarem a la independència.
Som un país petit i no desitgo amb el meu cor que desapareguem.

Hem d'estar units en cor i ànima per poder fer-ho possible. Per de munt dels interessos polítics, per de munt del partidisme, l'orgull, hem de lluitar per construir el nostre pais, el Nou Estat. ¿Com ho farem possible si entre nosaltres ens barallem?

Aquest vídeo és un homenatge a Dr Bardia Margarit i a tots nosaltres, perquè sense nosaltres, ells els nostres polítics, no ho faran possible. És 
 el que han fet i per error no han fet, separar-se, no complin el pacta signat i ser arrogants sense tindre humilitat. Tots hi han de aprendre aquesta lliçó de aquest grans homes que van lluitar pel mateix La Independència del nostre país.
By. Alicia Gacia 
video estret de la pàgina de : Ara o Mai Associació per l'independència 




Pas a pas lo que diuen: 

Associació Ara o Mai


Nosaltres som els que movem el país, nosaltres som la representació política, que la gent del carrer no oblidi, que els nostres polítics estan posats allà perquè nosaltres els triem, i que ens hi han de representar, i han de representar el que nosaltres demanem que ens representin i apel·lant una miqueta de això, el que, la continuïtat d'Ara o Mai com associació, serà de crear una xarxa de gent independentista de base, per poder establir una comunicació arreu del territori, perquè el dia de la gent de base volem decidir això amb un clic i amb un dia estiguem connectats a inici de treballar cap a una mateixa idea. Visca Catalunya Lliura.!!!

Josep Planchat president de l'Estat Català



Amics, jo crec que tota política, ha de ser una política afectiva, no pot ser negativa, jo sempre dic que no hem de cridar,morir Espanya, si no Visca Catalunya, sinó és en política afectives, que tindrem bons resultats.
Que les eleccions vinents seran més que això no es jugarà el nostre futur del nostre país.

Carles Roca president de crida a la terre



En va cridar l'atenció la xapa amb tres banderes: l'estelada blava, la senyera i l'estelada groga i així es com pensem nosaltres tan sols quan tinguem les tres banderes unides llavors farem la força total. Sí que som polítics, si que volem fer política, tenim una ideologia, però aquesta a  de ser, la pared que ens separi dels altres, entenem que a hores d'arala unitat és el que ens pot donar, el salt que ens porti al Parlament en dugues parts independentistes i autonomistes.

Antoni M. Badia Margarit exrector de la Universitat de Barcelona membre d'Estudis Catalans



Unim-nos i així podrem treballar junts, no més units podrem discutir, no més units arribarem a la fi, no més units veurem el nostre somni estonegar realitat i el nostre somni és i serà l'in-de-pen-dèn-cia.




Jo vui dir, jo no sóc nacionalista, no sóc nacionalista, jo sóc un socialista que vol la independència de Catalunya i que la vol, per què en el món en què vivim, els pobles petits que no tinguin un Estat, estan cridats a desaparèixer.
Per mi és molt important també, que, el projecta de independència del país, sigui també un projecta de prosperitat per tots, la meva visió, la meva posició personal, aquesta en el sentit que no hem de cridar solament a les forces i politiques , que ja siguin ara independentistes sinó que també per aquells que tenen un interès subjectiu per l'independència, i no ho saben, i no ho saben.

Heribert Barrera President del Parlament de Catalunya 1980-1984



El nostre deure, és com ha dit en Mai continua la lluita, i sobretot, i sobre tot intentat que la dignitat de Catalunya, és mantingui en aquestes eleccions, que el treball que es pot fer des de el Parlament, depèn molt de la força que si fique, com més diputats independentistes hagui, mes eficaç podrà ser la seva tasca.

Oriol Domènech antic militant del Front Nacional de Catalunya



Mai ha tenguda Catalunya, una oportunitat com l'ara, per tenir un Estat Propi, mai l'hem tingut, amb els 300 anys que arrossegam des de el 1700.
Que guardin els seus personalismes per una sola vegada, no es per molt, per una sola vegada, els personalismes i els interessos espuris i particulars i que pensin, que per Catalunya, que pensin, la lluita que hem tingut, tanta gent que ha patit per Catalunya i tanta gent que ha mort per Catalunya, sense esperar res, per la nostra terra.

Moissès Broggui cirurgia i creu de Sant Jordi inaugura el monument de la independència



No volem lluites ni violènciaperò sabem que el dret i la justícia, ens separen, i això tothom ho ha de saber.És de primera necessitat, que les idees neulides i les associacions se entegrin una sola veu: unitat, unitat, unitat.... Bé, i en això acaba, per formar un clamor Universal.



Som un grup de ciutadanes i ciutadans de Catalunya que hem promogut una recollida assignatures per demanar a les formacions i plataformes politiques  que és declara'n a favor a la independència que superin els problemes personals, els protagonismes, les lluites de poder, per tal de unir-se a una candidatura única, amb la finalitat d'aconseguir la independència, no representem ningú, que no sigui a nosaltres mateixos i mateixes, així com els milers de ciutadans i ciutadanes que han donat suport, a la nostra proposta, som independents de qualsevol força o partit i per de munt dels legítims posicionaments personals de cada un, respectem les estratègies de totes i cada una de les formacions que es presentin a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 28NTambé afirmem, que mantenim relacions en aquestes formacions, sempre, des de la voluntat de portar el nostre empenta i exigir una candidatura única independentista. Volem destacar que l'assignatura es lliurades, són aconseguides de poc un mes d'activitat, tenim consciència que no més són la punta de iceber d'un estat de opinió creixen que va molt més enllà de les xifres d'assignatures que aportem la exigència d'unitat de les forces sobiranistes és palpables en les xarxes socials blogs actes socials i reivindicatius i avui és un estat de opinió que creiem és majoritària al carrer. Som conscients que ni hi han altres iniciatives que també treballen a la mateixa direcció i també amb independència dels corrents i de les forces politicas, a totes elles donem suport, si pensem que la unió reforcés i beneficiés les possibilitats d'obtenir la independència des de el Parlament Català, no és només per la obvietat repetida amb insistència als darrers temps del perjudici amb què l'actual llei electoral castiga a les formacions petites, sobretot pensem el efecte aglutinador que ben segur aportaria una candidaturaúnica, seriosa i preparada. No, no mes en el efecte multiplicadora e il·lussionant en el gran nombre de persones que simpatitza'n amb la idea de independència demostrada a la manifestació del 10 de juliol, sinó també, com una alternativa possibilista i rigorosa, a aquelles persones que habitualment voten a altres partits i que també han fet el pas de reclamar l'autodeterminació. Es tracta d'ampliar al màxim l'espai que s'ofereix a l'electoral que vol l'independència i defensem que s'hauria de fer d'una sola formació amb un únic objectiu: La independència.
Podem veure les coses com són i preguntarnos: ¿per què?
Creiem veure les coses com podríem ser i preguntar-nos: ¿Perquè no?


més informació sobre el seu homenatge : AQUI  i al diari : ARA 

                                                                                          ..

No hay comentarios:

Publicar un comentario