viernes, 26 de agosto de 2016

La fórmula decisòria es diu : DUI


By: Alicia Garcia

Tots podem ser bons homes quan no mesclem l'avarícia per omplir-se les bútxares per de munt de la ciència, cultura, sanitat i sobretot ... Fen retallades.






Sense respecta a una societat no podem evolucionar. No se entén el que està passa'n a Espanya que encari després d'un any no hagen aconseguit crear govern.
Interessos potser? Mentres tant, el ciutadà és la víctima de aquest. Sembla ser un nou experiment que ja fa un any sense govern estem i no et porta cap lloc. Així es pot tirar anys si no es pren una decisió ferma. MARXAR.

Sembla que vulgui que la societat catalana mori, no se entén que triguin tant en trobar una solució a la feina, a l'estabilitat familiar, en realitat., ¿que és el que volen?

¿Tenen ganes de arreglar-ho o fer el paper que ho volen arreglar? Som la comunitat amb menys gent amb treball públic i la que més precarietat laboral te a casa.

La veritat és que una part de la societat ha despertat, res és com quan érem joves on ni hi havia almenys un ordre establer: família, feina i estabilitat.

Tothom vivia més o menys, es comprava electrodomèstics a lletres, ara sembli que el govern vulgui empobrir-nos, feines sense futur, famílies trencades, empobriment general, dificultat per viure, per comprar un habitatge, si et descuides et treuen casa, cotxe i la vida.

Sembla ser que algú, sigui selectiu i elegeix:  Qui? Quant temps té per treballar, tu, jo vosaltres, ells. 

Rotatoriament alguns, altres si tenen sort anys per aconseguir-ho per acabar al mateix lloc.

Si ha de més tu complica'n d'ien que som Espanya i hem de ser espanyols, però inclús aquí ni hi ha de diferents categories de primera, segona i tercera. Si ets de Extremadura, Galícia, o Andalucia  tens més possibilitats, ara sí,ets català la veritat la cosa canvia.

No m'estranya que es vulgui marxar a part, ser una de les regions autonòmicas més castigades per elevats impostos, la vida és ben bé difícil de viure, si a més veus que altres regions que no treballen,no tenen tan capital reben clars de qui espolien com són a Catalunya, Illes Balears, País Basc la idea de marxar comença a reneix.

Si t'oprimeixen amenacen i sobretot obliga'n que a les escoles se imposi més la llengua castellana i l'ultima noticia:Portaran inspectors per vigilar que es complexi la normativa a les escoles de què els alumnes rebin més hores de castellà, la societat davant de tant atac, espoliació, retallades .... Vegi que l'única solució és marxar.

¿Qui no vol viure amb tranquil·litat?. ¿Qui no vol viure dignament? ¿Qui no vol en definitiva, sentir-se lliure, expressant amb una llengua de casa, sense sentir-se a casa com un humiliat estranger i obligat a pagar a una hisenda espanyola que ni auxilia, ni ajuda, ni estima, ni vol entendre als catalans?
Això comença a semblar l'història interminable.

Esperem que el nostre govern català busqui la fórmula per una bona surtida de aquesta fómula de nom escanya que no és troba la equació perfecta i sense comptar amb la formula 27S és la sol·lució i ara tan sols s'ha d'aplicar amb desobediència al 100% i legislar-la diguen-li de nom DUI.


Enllac relacionat sobre la DUI ...CLIQUEU AQUÍ

"Catalunya vol parlar amb veu pròpia a Europa i al món per defensar el respecte als Drets Humans. Cal reaccionar devant de qualsevol vulneració dels drets de les persones."



Liz Castro




No hay comentarios:

Publicar un comentario