viernes, 14 de octubre de 2016

Catalunya i el buit que hi ha a Espanya va dir Ramon Cortarelo a l'Auditori del Orfeon del barri de Gracia 14/10/2016




Artícle: Alicia García

Sorprenent com sempre el madrileny Ramon Cortarelo amb la seva humilitat i senzillesa ens a donat un repàs de la història d'Espanya començant dient que sempre les revoltes han estat presents, militars com: el general Prim , Espartero entre uns altres.. , ens ha comentat que tota desobediència violenta acaba en tragèdia com va succeir amb ells. 





També va treure un As de la màniga de caràcter irònic traient a l'església catòlica que s'amaga en les faldillas dels poderosos doncs deberia estar pels necessitats com feia Jesucrist i ben mancats estem, que no auxilia a qui busca justícia i llibertat i que no aniran a l'OTAN a explicar el que succeeix no vagi a ser que els obliguessin a pagar impostos.

Ens ha comentat que no és bo, una revolució violenta, doncs iria malament per al procés de la nostra República Catalana i que hem de lluitar, en el front més precís, que és la desobediència passiva i enfocada, al bàndol que ens pot ajudar, serà des de fora no des d'Espanya. 

Explicar que desobeïm a un filandés les lleis Constitucionals espanyoles els pot xocar moltíssim a ells, doncs s'han de complir això és lògic les lleis, si fos un pais honest en les seves lleis i governants...Fer-los entendre és la nostra prioritat primera i única: 

¿com obeir i acatar lleis que han estat modificades a benefici propi d'un govern de dretes que encara no s'ha format?.

Tenim un buit polític però en canvi executen lleis en contra de Catalunya castigant al govern català.

Aquest buit a Espanya ho aprofita la dreta per executar sense cap problema  exercint el poder ¿com poden denunciar quan ells mateixos han incomplit i estan totalment corruptes?.

Això, és precisament el que s'ha d'explicar, fer entendre al món el que aquesta succeint, ens volen mutilar els nostres drets més primaris: salut, treball, habitatge , en definitiva una vida garantida en la qual un ésser humà pugui realitzar-se.

 Explica en la Conferència que quan dues persones estan disposades a entendre's... s'entenen, arriben a un acord i és de tot sabut que el govern espanyol no vol.. ni pensa en això. 

Ha explicat que hi ha diversos enfocaments, privilegis a Navarra, Galícia...

¿Com podem ser iguals si el tracte és diferent?.La supèrbia els està tornant cecs reclamen Gibraltar i no s'adonen que per als anglesos amb solament fer un Referèndum preguntan si els gibraltarenys volen estar dins d'Espanya?... De tot sabut com seria la seva resposta.

 I no s'han adonat que Canàries també.. se están manifestant i que volen ser independents com ho volem els catalans, en aquest desman... fa trontollar la seguretat de la seva unió.

Espanya sense govern que solament aplica la mà d'una dictadura dissimulada de règim diuen democràtic .

L'única cosa que podem fer i és nostre haver d'és seguir sent un bloc anar cap al nostre objectiu que no serà facil si no dur potser alguns serem castigats però això àdhuc ens donarà més força per aconseguir el nostre objectiu, no ens han envaït perquè estem dins de l'OTAN , si no ja ho haguessin finalitzat.

Tenim la gran sort de jutges argentins que defensen i volen que es destapi tot els que aquí , familiars dels quals van guanyar la guerra civil d'Espanya intenten per tots els mitjans difuminar i portar a l'oblit :

 “familiars que volen localitzar i enterrar als seus familiars afusellats per tan sol pertànyer al bàndol republicà”. 

L'únic que ens hara triomfar cap a la Republica serà la lluita passiva com Ghandi desobediència sense armes cara al món aportant proves i convencent al món qui té razó i perquè lluitem. 

"Si no defallim si seguim units en aquesta lluita arribarem molt ràpid a aconseguir-ho." Ha dit.





                                                   cliqueu aquí per lleixí artícle





Reflexionem:okupas delante de la ciudad de la justicia¿ el estada funciona?




No hay comentarios:

Publicar un comentario