domingo, 26 de febrero de 2017

Califòrnia busca la seva independència i la llibertat del seu poble


by: Alicia Garcia




Un grup de californians va fer una proposta de referèndum com aquí a Catalunya perquè els electors decideixin si volen o no que Califòrnia es separari d'Estats Units.


Amb la finalitat de convertir-se en un país lliure, democratic  e independent.
Califòrnia, inicia la Campanya del Si per la Independència que acabarà amb una consulta programada per a març de 2019.

Califòrnia, Estat en el qual va guanyar Hillary Clinton, es va veure embolicada en manifestacions en contra de la victòria de Dondald Trump, va donar el primer pas per aconseguir la seva independència d'Estats Units amb la presentació de la proposta al Fiscal General de l'Estat.




D'acceptar-se el procés, en l'elecció de març de 2019, els resultats hauran de demostrar un 50% de participació del cens i un 55% de paperetes a favor del Sí, perquè Califòrnia es converteixi en una nació independent. De moment aquí no ha arribat la notícia als quatre vents però se sap gràcies a comentaris de xarxas socials.

Segons el portal RT 'portal de notícies internacionals', "No obstant això, abans de 2019, es pensa que ha de reunir suficient suport preliminar a través d'una votació al novembre de 2018. Per poder celebrar aquest referèndum, el moviment necessita recollir un mig milió de signatures" , tal com es va fer abans a Catalunya.
                                       
                                           protestes a diverses ciutats dels EEUU




Tot el procés és impulsat per un grup que porta per nom 'Yes, Califòrnia' que existeix des del 2014 i entre una de les seves raons per sol·licitar la independència és que l'estat paga massa impostos a l'administració central de la qual reben "molt poc a canvi" s'assembla bastant al cas d'Independència a Catalunya, esperem que si desitgen ferventment tenir llibertat d'acció arribin molt ràpid a aconseguir la seva victòria.


El canvi climàtic acord signat per Califòrnia, Ontario, Catalunya i 9 gouvernements regionals altres_BUSCAN SOPORT 



Os deixo el títol de un llibre que parla ben clar qui va descobrir California ...




de venda online clican AQUI 

qui volgui saver mès os deixo enllaç de TWITER  cliqueho AQUÍ

               Cristobal Colón era catalán, así lo afirman las últimas investigaciones realizadas

                                                                  l'historia surt a la llum



Pagines de interés:

Revista TIEMPO

"Desde que conquistara México, Hernán Cortés quiso explorar la costa pacífica hacia el Norte. Ya en 1533 envió a Fortún Jiménez , que descubrió la península de California, la llamada Baja California o California mexicana.més clican aquí











No hay comentarios:

Publicar un comentario