miércoles, 22 de marzo de 2017

Es podria fer un segon juici de Nuremberg? Un deure o una obligació democratica Per Alicia Garcia



                       

Potser veient com es porta tot en aquest pais a puny ,mano i ordeno crec que estem en una guerra freda entre Espanya i Catalunya doncs sembla un combat invisible que s'aplica imposant la llei.



Una llei que tan sols empara un bàndol, el bàndol del Gloriós Moviment: 
Monarquia i cortesans s'imposen a un poble que lluita amb força per sobreviure i desitgen la llibertat.



Perquè cito Nuremberg?

Per que en finalitzar la segona guerra mudial es va fer justícia ...van seure a les banquetes a qui va causar el més terrible i atroç dels crims de la humanitat, van intentar aniquilar de la faç de la terra el poble  jueu, els comunistes, els anarquistes, els d’esquerres, els gays i lesbianes..mal.lalts mentals ,mal formats  o impossibilitats....

 Les cendres a milions d'éssers humans: homes dones, nens, nenes, ancians, ancianes, minusvalids, malalts mentals.... amb ànima pensament, famílies senceres que clamaven llibertat, igualtat, benestar..

Perquè un segon judici com el que es va fer a Nuremberg?
                                                  

Perquè aquí, a Catalunya vivim el mes terrible dels moments democràtics de la història. 
Ens estan impedin triar, sí, triar el nostre avenir com volem.
La democràcia és formada per la llibertat d'elecció i pel que sembla aquí depenent el pensament és determinantment  prohibit, doncs de qualsevol manera, actuan traient una llei i posant-la a denúncia.
Així parlavan i actuaba la guardia civil...
I tothom ho entendía i callava a tot alrededor a Espanya...
Es necesari un tribunal com es va fer a Nuremberg ...Molt necesari

És delicte, no deixar expressar la voluntat d'una gran mayoria de gent que ja va decidir el seu futur en diverses ocasions:  9 de novembre, 27 de setembre i que pròximament reafirmarem aquest any 2017 a mitjan setembre.

..Per això nostres representants triats mitjançant el vot compleixen com a bons representants la voluntat del seu poble Catalunya vol un estat independent dirigit des de Catalunya i pel que sembla ni el vot ni l'opinió d'una localitat és suficient per arribar fer entendre a qui no vol escoltar com bé va dir el Papa Francisco, s'escolten tan sol així  mateixos com si tinguessin la unica razon de l'existència.
.


                                           Clica AQUI per veure el vídeo 




cert...

aquet es el problema...

com es vol que se arregli el problema de entendres entre Espanya i nosaltres que volem la llibertad del nostre poble? 

si no ens volen escoltar




Boicot a Gijon 



S'ha arribat a voler prohibir la llengua catalana, ocultar la nostra història.
Han matat a qui no pensava igual que ells o parlava en una altra llengua, àdhuc és hora de desenterrar a gent en fosses comunes....àdhuc és hora de llevar plaques en record al triomf gloriós franquista




No us sembla que ja va sent hora de que tambe  aquí tinguem  justícia?

Crec que justícia hi ha però és declinada a la voluntat de qui mana per això crec que es deberia demanar un judici neutre, net, amb proves , les tenim, i és necessari que es desperti, que torni a renéixer el espiritu de qui va lluitar  per aconseguir la llibertat la igualtat i el desig a un avenir als nostres fills i néts amb l'esperança de crear una societat horitzontal on troba plenitud, cultura, desenvolupament, qualitat de vida mancada en l'actualitat per qui tan solament vol càstig, rebre i omplir les seves arques fruit de la sang, pena, sacrifici, malament estar de tot un poble.

El nacisma decia a les portes dels camps d’extermini:




“El treball os farà lliures”

Ha quin preu?..

Esclavitud, malament pagats, poca qualitat de vida, mala sanitat....
Senyors la història es repeteix...no hi ha bombes, no hi ha camps d'extermini...és diferent però al nostre poble ...el estan exterminant a poc a poc

No deixant-ho actuar, negant-li tot...treball digne fins a jubilació.
No tenim gens segur....i ells cada vegada mes rics....és igual si mors en una cantonada....és una forma d'extermini...segle XXI ...encara que l'estat actua com al segle XIX amb cortesans i monarquia intocable

Per la Republica Catalana lluitem per trobar justícia ...sense justícia no podrem ser lliures les lleis actuals són espanyolas :..
Es necessita amb caràcter d'urgència la llei de transitorietat judirica desamarrarse dels colonitzadors i cridar a judici a qui han actuat de manera delictiva al nostre poble i a la nostra llibertat.

Enllaç sobre el judici de Nuremberg clica AQUÍ

Susana Diaz vol enterrar el corrador del Mediterrani clica AQUI 

                                               El millor discurs de Chaplin fantàstic 


“Aquí tambe van patir una guerra i encare hi son , no ha finalitizat com cal la nostra historia  encare ni han dos bànduls i ens volen deixar morir “

No hay comentarios:

Publicar un comentario