viernes, 25 de agosto de 2017

El dol


El primer consell dels psicòlegs als familiars és clar: "Que expressen les emocions, que si senten tristos plorin"


"És més fàcil quan sàpigues que una persona està malalta des de fa temps, perquè et vas fugir. El problema és que aquí no m'ha faltat, no has pogut dir-li el que vols o demanar perdó per alguna cosa. Repercuteix molt negativament, agrava i fa més difícil "
"Que expressin les emocions, que si es senten tristos plorin, que no es coartin i sense deixar d'expressar el que sentents por per el que diran, però que, si no se'ls venda la llàgrima, que tampoc  la forcin".
"És normal que esteguin tristos, sense ganes de fer coses, amb algun problema de somni. Hi ha que normalitzar-lo i no és cap patologia. És una reacció normal a una situació anormal i inesperada com és la pèrdua d'un ser estimat"

Estret del artícla: "Inesperada tragedia" CLICAR AQUÍ 

Reflexió:

TERRORISME I MONS PARAL.LELS

Per: Alicia Gacia


La realitat és paral·lela doncs portem temps explicant que ens anem, que volem anar-nos de veritat.

  El govern d'Espanya  no ens escolta es imposa el seu criteri colonitzador i cap de vol solucionar el problema que hi ha a Catalunya.

 Ells optenen,  volen en  solitari i necessiten nostre diners en impostos  , diuen que son necessaris per la unitad d'España ...
A veure això ja és un problema de dolor, angoixa, impotència, perquè NO ESCOLTAN.

Ells sí que volen ser escoltats i si no els obeïm ens arruïnen no fen el seu deure i deixan-nos de la mà ..  impossant la santíssima Constitució i el corresponent castig.

Em sembla lamentable, ¿què càstic ens imposen?:


 Si tan sols volem les urnes un dret que es ven bé que surt  a la Constitució d'Espanya i que és el dret a decidir per després fer-ho.

Això ja per si és un gran cop al nostre poble. Atenta amb el principi a la autodeterminació dels pobles ... és un atemptat a tota llei i imposició a un poble a someter la seva voluntat a la corona i a la unió de qui expolia .
Si a mes  si tenim govern a Catalunya i aquet  Govern se li van raspallar L'Estatut,  com  va dir Alfonso Guerra .

Tenim  policia catalana Els mossos d'esquadre  i el goven d'Espanya els van ocultar Informació de que a Vic havia un  perillós terrorista iman, l'impacte general, és realment afectant.

Si a més a més  intenten dir en notícies d'extrema dreta que aquí a Catalunya els mossos no han fet un bon paper treballant en resoldre'm  i diuen  que ha de haver policia nacionalem, sembla indignat   .

Si a més a més  el govern deixa o intenta deixar a un costat a la nostra policia en la recerca de possibles atemptats  és mutilar la seguretat a Catalunya.
Si a més a més  arriba el rei i la seva esposa, es fan fotografies en hospitals per fer de bons samaritans sabent que la sanitat pública és precària i es vol privatitzar és d'una hipocresia deslleial a la seva població. Qui intenta engañar?

Catalunya en la seva protesta des de ja fa anys intenten informar de la situació en què es troba, la afixia qe ens porten i la imposició d'un una manifestació a la que predomina::

 LA UNIÓ SOLIDÀRIA DE ESPAÑA

S'emmascara l'assassinat a la voluntat d'un poble QUE JA HA DEMOSTRAT SOLEMNEMENT la seva  VOLUNTAT DE SER LIURES  mitjançant el vot diverses vegades sortint AFIRMATIU.

Demà es fa una manifestació a la qual hi participará  el govern d'Espanya i seran  presents .

 El dol en si senyors es  porta dins al cor, en l'ànima i no sortint davant de televisió ... Sia més a més  Catalunya fou el 11 de setembre  va ser  envaïda per els borbons aniquilant La ciutat de Barcelona al 1714 , fa un coptel terrorista difícil de digerir i difícil d'oblidar.
POTSER NOMÉS POTSER, HI HAURÀ PAU I SERENITAT, QUAN CATALUNYA SIGUI UN PAIS AMB: LLIBERTAT, IGUALTAT I FRATERNITAT falta i molt a la angusta d'un poble que és imposat per un altre , EL MÓN SENCER COMENÇA A VEURE, SENTIR JA NO CALLAR,

posant-se al costat del que està sofrint en silenci un martiri de 302 anys per l'expolio cap a un poble per la seva moneda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario