martes, 15 de agosto de 2017

És realment una recuperació econòmica d'Espanya?





Després de la crisi econòmica mundial el 2008, Espanya es va veure particularment dolenta. La bombolla de l'habitatge i la construcció van explotar de manera efectiva, deixant a milions de persones fora de la feina i cobrant un peatge en l'economia del país. Espanya va perdre un 16 per cent dels seus llocs de treball i el seu PIB va caure un 7 per cent. Des de llavors, alguns estan veient la història d'Espanya com una de les victòries per a les mesures d'austeritat. Des de 2014, Espanya ha creat més d'1 milió de nous llocs de treball i la seva economia espera créixer un 3 per cent aquest any.
Tot i així, molts encara són escèptics sobre el terme "recuperació" i, per a molts espanyols, és difícil trobar un treball remunerat. Segons el New York Times, molts dels llocs de treball que es creen són només a temps parcial, proporcionen baixos salaris i obliguen a la gent a treballar hores extraordinàries sense una compensació adequada. L'atur es manté marcadament alt al 22% a finals de l'últim trimestre, amb 2,7 milions d'aturats durant més d'un any. Un dels principals problemes que causa l'atur és que, just abans de la recessió mundial, es va fer comú que els adults joves abandonessin la universitat per aconseguir treballs de construcció a un alt cost. Aquests treballs ja s'han anat i els mateixos individus no estan disposats a tornar al mercat laboral. Els experts que estan familiaritzats amb la política i l'economia espanyola diuen que aquestes tensions poden tenir lloc a les eleccions d'aquest any, quan el Partit Popular i el socialdemòcrata d'esquerres poden guanyar guanys.

Estret de aquesta pagina web (traduda per Alicia Garcia)  CLIQUEU AQUÍ PER VEURE VIDEO


Reflexió Alícia Garcia



Escolta'n i veien el articla queda ben clar que a l'1 d'Octubre al Referèndum és decidirà el futur dels catalans, seguir amb aquesta crisi o caminar sols amb un Estat Català on caminarem sols i tots els ingressos es dedicaran a el nostre terra malmesa.  Actualment solucionen els problemes, infraestructures radials de la Península, pagaments de tots els treballadors estables que treballant el servei públic. 


"Catalunya és en la actualitad el territori en menys treball públic  i es crea, se'n sempre eventual e iterí sense cap mena de ser en l'actualitat fixa, amb un sou europeu sempre és més baix que compara'n a resta , doncs a Catalunya és molt més cara i en canvi no tenim sou equivalent a la pujada dóna la vida."

Per això i altres coses és verdaderament important implicar-se ha ana a votar el Referèndum d'1 d'octubre del 2017 ser assentar la nostra voluntat de poble, aplicar la llei de Transitorietat Jurídica i aplicar noves lleis que velin el dia a  dia de tots els catalans i treure de les llars l'angoixa de tots aquest any

No hay comentarios:

Publicar un comentario